Financiële Planning

Voor financiële planning werken wij samen met onze partner Ondernemers Financieel In Beeld.

Belastingplannen

Belastingplannen 2017

 

Is uw WOZ-waarde te hoog?

Onze partner Previcus helpt
u gratis om bezwaar te maken.

 

 

Nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief
(Required)
Contact
Smidsweg 40
Postbus 5214
3295 ZJ 's-Gravendeel

Telefoon 078-673 18 88
Fax 078-673 19 04

 

Over ons

Accountancy, belastingadvies en salarisadministratie zijn de peilers van P&MKooy. Wij bieden deze diensten in een warme en professionele sfeer aan. Omdat het uw werk of onderneming aangaat, gaan wij uit van een persoonlijke benadering. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit. Uw wensen zijn onze doelen.

Samen

Met veel vakkundigheid en evenveel plezier verzorgt het team van P&MKooy volledige dienstverlening op maat. Ons accountants- en belastingadvieskantoor, gevestigd in de Hoekse Waard, staat bekend om zijn professionele aanpak. P&MKooy denkt met u mee. Dit blijkt uit het goede en efficiënte contact dat u met ons heeft. Een duurzame relatie is dan ook een logisch gevolg.  Dit is mede te danken aan ons personeel, dat door intensieve begeleiding ervaren en gespecialiseerd is. U heeft zodoende een betrouwbaar en vast aanspreekpunt. Zonder omkijken kunt u zich focussen op uw eigen werkzaamheden.

Vier vennoten met een passie voor hun vakgebied

A.J.D. (Arie) van der Linden

Belastingadviseur

Arie van der Linden is sinds 1982 werkzaam bij P&MKooy en met ingang van 1984 vennoot. Daar waar de fiscaliteit en de levensverzekering elkaar raken ligt zijn specialiteit, in het bijzonder op pensioengebied. Ook de fiscale kant van beleggen is een van zijn sterkere punten en hij staat bekend om zijn organisatorisch vermogen en uitgebreide vakkennis.

Arie

T.C. (Theo) Pouwe

Accountant-Administratieconsulent

Theo Pouwe kwam in 1991 als stagiair en trad twee jaar later in dienst. Sinds 2003 is hij vennoot. Zijn voornaamste werkzaamheden zijn het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van fiscale aangiften. Als geen ander heeft hij oog voor alle regels die het accountantsvak met zich mee brengt.


C. (Kees) de Winter

Register Belastingadviseur & Register Adviseur Bedrijfsopvolging

Kees de Winter is volledig bekend op het terrein van de fiscaliteit van de ondernemer en firmaproblematiek. In dienst sinds 1998, heeft hij zich ook gespecialiseerd in de fiscaliteit van de agrarische sector. Hiernaast heeft hij professionele vakkennis inzake bedrijfsopvolging. In 2003 is hij vennoot geworden.

A. (Arjan) Mulder

Register Belastingadviseur

Arjan Mulder is sinds 1 april 2015 werkzaam bij P&MKooy accountants & belastingadviseurs. Arjan is bijna 25 jaar werkzaam in de fiscale praktijk en is fiscaal breed georienteerd. Zijn accenten in adviesverlening liggen op het vlak van de zelfstandige ondernemer, de directeur-grootaandeelhouder en de vermogende particulier. Daarbij beperkt zijn kennis zich niet tot het fiscale. Ook de juridische en financiele aspecten van het vak zijn hem niet vreemd.

 

 

Onze klanten

Onze klanten komen met name uit het midden- en kleinbedrijf. Denkt u hierbij aan de medische, agrarische en transportsector, detailhandel, de vrije beroepsbeoefenaars en automatiseerders. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij te allen tijde op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen, zodat wij dat kunnen bieden wat wij het beste kunnen: service op maat.

Document acties